neudi
och branäsgruppen.

Branäsgruppen är Sveriges största privata skidanläggningskoncern, med huvudkontor i Karlstad. Med anläggningar från Vallåsen i söder till Kungsberget i norr erbjuder man stadsnära skidåkning för familjen. Huvudanläggningen Branäs har blivit utsedd till årets barnsemester i Sverige de senaste 11 åren. Neudi är en aktiv ägarpartner sedan 2018.

neudi
och platzer.

Platzer är ett av Göteborgs största fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter, främst kontor och logistik. Platzer äger och utvecklar 70 fastigheter med en total yta om cirka 830 000 kvm där fastigheterna är till största delen koncentrerade till centrala och västra Göteborg. Neudi har varit huvudägare i Platzer sedan 90-talet. Platzer har cirka 90 anställda och är noterat under tickern PLAZ B på Nasdaq Stockholm, Mid Cap-listan.

neudi
och sverigehuset.

Sverigehuset är en bostadsutvecklare som skapar hem där människor vill leva och bo. Sverigehuset arbetar med helheten från idé till bostad och har sedan starten 1992 utvecklat cirka 2 000 bostäder. Sverigehuset utvecklar även hyresfastigheter för egen långsiktig förvaltning. Sverigehuset är ett systerbolag till neudi och är privatägt.