neudi
och buddi.

Buddi är ett integrerat produkt- och tjänsteföretag med etablerade spårnings- och övervakningsprodukter med en global verksamhet med cirka 230 kunder över hela världen. Buddis team är experter på att utveckla och tillämpa teknik som är anpassad för att möta de unika kraven hos respektive kund. Neudi har varit ägarpartner sedan 2019. Bolaget är noterat på London Stock Exchange och har huvudkontor i London.

neudi
och exeger.

Exeger med sitt varumärke Powerfoyle står för en ny form av vetenskap och teknik för hållbar energi. Företagets solcellsinnovation har förmågan att omvandla alla former av ljus till elektrisk kraft. Exeger har påbörjat sin resa mot global kommersialisering med flera vunna kontrakt och har sin andra fabrik (baserad i Stockholm) i gång. Neudi & C:o investerade i Exeger 2022 som minoritetsägare. Bolaget är privatägt

neudi
och kognic.

Kognic är ett Göteborgsbaserat AI-teknikbolag, vars plattform möjliggör hantering av enorma mängder data för högkvalitativ träning och uppföljning av autonoma system. Plattformen riktar sig idag till fordonstillverkare, mer specifikt team som optimerar självkörande bilar. Kognic grundades 2018 och är idag cirka 60 anställda i Sverige och Tyskland. Neudi har varit ägarpartner sedan september 2020.

neudi
och lavendla.

Digital begravningsbyrå som tillhandahåller planering och anordning av begravningar, samt konsultation i tillhörande juridiska frågor. Bolagets erbjudande bygger på dess pool av frilansande rådgivare inom begravning och juridik, där nya uppdrag fördelas ut beroende på rådgivarens tillgänglighet och geografiska placering. På så sätt är kundupplevelsen flexibel och tillgänglig över hela Sverige, men i den mån kund önskar helt digital. Neudi har varit aktiv delägare i Lavendla sedan 2014. Bolaget är privatägt.

neudi
och sana.

Sana är ett AI-teknikbolag inom Edtech, som genom egenutvecklad maskininlärning skräddarsyr utbildningar för att maximera studenters inlärning. Bolagets har lyfts fram som en pionjär inom AI, och har i flera år byggt tekniken med användarvänlighet och datakvalité i åtanke. Sana har idag ~20 anställda, samtliga med gedigen tech-erfarenhet (Spotify, Google mm), och står nu inför global kommersialisering inom grundskola, högskola och på företagsnivå.  Neudi har varit ägarpartner i Sana sedan 2016. Bolaget är privatägt.

neudi
och wint.

Wint har tagit fram en Tech-lösning för SME-kunder som helt eliminerar administration och automatiserar bolagens hela ekonomifunktion på ett unik och innovativt sätt. Wint är platsoberoende med kunder över hela Sverige och har huvudkontor i Göteborg. Totalt arbetar 80 personer på bolaget. Neudi har varit aktiv delägare i Wint sedan 2016. Wint är privatägt