neudi
och apotea.

Apotea är Sveriges ledande e-handelsapotek. Apotea har det största sortimentet och de lägsta priserna, med cirka 25 000 receptfria varor och 17 000 receptbelagda läkemedel för människor och djur, och de lägsta priserna enligt HUI. Med snabba leveranser och rådgivning på nätet och via telefon underlättar Apotea vardagen för sina kunder. Neudi har varit en aktiv delägare i Apotea sedan 2016. Apotea har cirka 800 anställda i Morgongåva och vid huvudkontoret i Stockholm. Bolaget är privatägt.

neudi
och cellmark.

CellMark är Sveriges ledande handelshus inom internationell handel och affärsutveckling för den globala industri. Företaget erbjuder tjänster inom försäljning & marknadsföring, finans, logistik och innovativ affärsutveckling. Med ett nätverk av 70 kontor i +30 länder knyter CellMark samman entreprenörer i ett brett spektrum av branscher inklusive kemikalier, massa, papper, förpackningar, återvinning och energi. Neudi har varit en aktiv ägarpartner i bolaget sedan 2017. Bolaget är privatägt.

neudi
och humble group.

Humble Group är en ung, dynamisk och innovativ FMCG-grupp som levererar produkter som är bra för både dig och planeten. Gruppen består av +25 företag som verkar inom snabbväxande segment hälsosam mat och snacks, samt hållbar skönhet och hälsa. Neudi har varit en ägarpartner i Humble sedan september 2021. Bolaget är noterat under tickern HUMBLE på Nasdaq First North Stockholm.

neudi
och na-kd.

NA-KD är ett av Europas topp 20 snabbast växande bolag. Bolaget grundades år 2015 och är idag världsledande inom mode och e-handel där man både har samarbetat med och burits av världens mest populära influencers och kändisar. NA-KD har cirka 253 anställda, huvudkontoret är baserat i Göteborg. Bolaget är privatägt och Neudi har varit ägarpartner sedan våren 2021.